30 Augusti ~ Snabb uppdatering

Hej allihopa, nu ska jag äta flingor och dricka blåbärsdricka, sjukt gott! Sen ska jag börja städa rummet! 

30 Augusti ~

Godmorgon!
JAG slutar 12, bara jag. Asso lycka på hög nivå!?
Bara för jag failade förra veckan när det var halvklass gick jag till fel halva.. Men aja, man fick väl nåot positivt för det?! :) Så ska hem och städa, sen går jag ut när dom slutat! :) Låter som en nice dag för mig! Tycker jag.

GRRYYYYM LÅT!

29 Augusti ~ Fantasilösa människa..

Tumblr_lqm1kwbcjk1qla0bso1_500_large
Asso herregud, jag är helt fantasilös.. Vafan är det med mig.. Okej, jag tror jag har fattat varför jag är helt fantasilös och borta från omvärden.. Om skolan tvingar mig att stanna till klockan halv 4 så får dom väl skylla sig själva att man inte är så aktiv. Blir fan irriterad -.-

29 Augusti ~ Rubrikeen

Fått min jacka nu!
Tack och lov,den har vart hos min kompis ett tag...!
Men jag har typ ingen ork att blogga men gör några inlägg.

29 Augusti ~ Stress!!

Godmorgon, orkade typ inte göra någonting som stog på listan! Så nu sitter jag och väntar tills nagellacket ska torka, sen ska jag välja kläder, sminka mig. Sen ska jag möta Adam

28 Augusti ~ Soffpotatis.

Nu ska jag sätta mig och mysa framför tv:n, kanske dricka te. Tror inte det blir några fler inlägg, men vi får se, kanske slänger in ett.

28 Augusti ~ Time to...

.. fix me!
Har jag satt på mig min myströja och lyssnar på musik, nu jag ska göra dessa saker:

Ladda kameran
Måla naglar
Bada
Välja kläder till imorgon
Platta håret (kanske)
Hej blixtjävel.

28 Augusti ~ Uuuut!

Nu ska jag ut och möta Adam, sen åker jag oh några till in till grönan! Helt nice!


28 Augusti ~ Bild från igår.

Igår hade vi jätte mysigt! Kändes som vi gik runt lite överallt! Men efter ett tag gick vi till "taket". Där va alla förra årets sommarlov, har så härliga minnen därifrån! Men så låg jag,anna,felix, tyra oh Alice på en filt där uppe oh typ kolla på stjärnorna, lyssna på deppmusik låg och snackad! Asso det låter helt mobbat. Men det var så mysigt, sen blev det helt tyst... Och alice ba; Om jag var en uteliggare skulle jag vilja vara det med er. Asso nej vad gulligt men så jävla fult. Asso alla blev helt berörda typ haha! Asso det är sant jag skulle inte på att banga på att bli uteliggare om jag fick vara med dom, haha! Jag vill bara säga att jag älskar alla dom över hela mitt hjärta!

28 Augusti ~ Godmorgon!

Bild från igår

27 Augusti ~ Utgång

Nu ska jag ut och träffa lite folk! Johanna och Tora sen ska vi möta Jennifer. Sen ikväll ska jag på en reggie festival med massa sen sover jag hos Anna. Jag tycker det iallafall låter hur mysigt som helst! ♥
Jag tar med mig kameran så får ni bilder ikväll eller imorgon!

27 Augusti ~ Morning!


Godmorgon! Vakna för en timme sen, men nu ska jag fixa mig och planera vad som händer idag! :) Det som måste göras dåra!


Duscha
Välja kläder
Sminka mig
Ringa Anna
BLOGGA


26 augusti ~ Rädd liten Elli...

Jag skulle göra ett videoinlägg till er... Sen när jag börja gå och prata med er/kameran så hör jag något i en "skog" brevid där jag går, så får panik sen när jag kollar bak ser jag typ en kärring stå i skogen och verkligen stirrar grovt!
Alltså skit äcklig hon hade typ en svart rock och skitlångt vitt år..! Så var tvungen att stänga av, skit läskigt!


Skit dålig kvalite men min kamera har börjat muppa...

26 augusti ~ Nike din fiskmurra.

NIKE FÖRSTÖRDE DETTA INLÄGG
nike letar för fullt efter sin kamera...JAg...
Nikenajk
FOREVER ALONE!
.....
Naturgodis ftw!
HAHAHAAHA, måste finnas nåra bilder på mig :)

26 augusti ~ Godmorgon!

Godmorgon, har fixat mig och allt är ner packat i min väska, nu ska jag bara komma till bussen! puss!

24 Augusti ~ Depp

Få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne.

23 augusti ~ Fantasilös.

Ikväll har jag verkligen inte orkat bloggat. Har typ inte gjort någonting alls.. Och det ska jag fortsätta med 
Anna Messi FossAnna Messi Foss
Finns för dig, när som helst. Tveka inte! Älskar dig!!

23 augusti ~ Hörs ikväll


23 Augusti ~ @Sabina

Hej mina sötsaker!
Nu har jag vart på rättegången, phu...! Det gick bra. Asso jag fick en blackout.. Det var hemskt! Satt och kolla in i bordet, allt försvann från min hjärna! Men sen gick det bra. Jag var jätte nervös först, men det gick väl. Tänkte att jag gör det för min kompis Såg när sabina vittna också, hon skötte sig också bra. Asso när jag hörde "Elinor Åkersten, välkommen in i sal 2". Gud så nervös jag blev. Men det gick bra. Haha, jag är faktiskt stolt.
Stolt över att vi fixade det!


23 augusti ~ Wish me good luck..

Godmorgon... Nu sitter jag och fryser, det är så kallt! Skitkallt, men ska snart börja gå ner till bilen..h :)
Är lite smått nervös faktiskt.. Det ända jag är "rädd" för är väl om jag typ får värsta blackouten och inte komma ihåg någonting...! Det jobbiga är. "DEN" jag vittnar mot nekar allting, men det är bara hoppas på att dom dömer rätt..
Och det känns bra att Sabina ska vara där!  Och nervös över att kolla "DEN" i ögonen, för "DEN" är typ dubbelt gammal som jag, bokstavligen..
Puss&kram


23 augusti ~ Rastlös...

Ja.. Vad gör jag...? Ingenting! Sitter verkligen och nolifar internet... Kollar bloggar, facebook, aa och blogg.se dåra!
Men ska snart sätta mig i soffan och kolla på CSI


22 Augusti ~ Imorgondagen!

Såhär ser morgondagen ut för mig!

22 Augusti ~ Första dagen

Hejhej!
Jag valde att blogga nu, har vart hemma ett bra tag...Men har inte haft ork.. Har typ legat i deppkåma... Så det är rätt onice, men att få några ord med Sabina känns grymt bättre! Så here i am!
Men idag, skolan. Jag tror jag dör lite.. Asso jag har inte haft en  bra dag kan jag säga er! Vaknade halv sju.. Av  mig själv, men detdär vet ni ju!? Sen börja jag fixamig, det gick bra. Om vi säger såhär, förns jag klev utanför min dörr vart det ett rent jävla helvete.. Min buss gick 8över, och jag skulle möta Sabina och hon skulle tydligen döda mig om jag  missa bussen. Så jag gick till bussen klockan 8, kom till busstationen typ 4 över. Sen väntade jag, kom ingen buss 8 över, blev stressad. Väntade,kom ingen buss förns kvart över, så fick lite panik att Sabina skulle stå och vänta, för förra gången fick hon vänta påmig i 40 minuter, så elak!! Men sen kommer jag til Liljeholmen, så är hon inte där. Så fick lite smått panik för hade ingen mobil... Men efter ett tag ser ja hur Adam och Robin står runt ett hörn, så jag går dit och där står massa Så får jag veta att hennes buss var försenad, men kom efter ett tag! Sen så vandra vi mot skolan, hörde hur dom sjöng (lärarna). Sen dansa dom någon afrikansk dans typ.. Aja, sen kommer jag till mitt klassrum, mitt äckliga skabbiga jävla klassrum.Asso jag är helt otaggad.. Sen trodde jag vi skulle få bra schema för vi hade dåligt förra terminen. Men nej. Vi har typ ännu sämmre.. -.- och dethär är 3 terminen jag går på träslöjd. Och jag hatar slöjd. Så jäkla onödigt.  Aja, sen gillar jag inte min klass. För i 6an var det bäst, men nu har lärarna smutsat ihop allt till en äcklig gryta. Aja. Sen tagga jag till grönan med Sabina och efter typ 3-5 åk kände jag att jag mådde asilla. JAg brukar aldrig bli snurrig eller må illa. Men det sög, för det var ingen kö alls på någonting! Så jag åkte hem..


22 Augusti ~ Planer

Har precis gjort ett videoinlägg, men det värkar som det kommer ta tid för den att ladda upp, alltså den tid jag inte har. Så om det inte kommer upp nu på morgonen får ni det ikväll!'
Tumblr_lq48n5fhn11qb17fxo1_500_large

22 Augusti ~ Godmorgon?

Godmorgon, jag vakna av mig själv.... Halv sju, skiiitkul, nej.
Men jag tänkte äta some frukost, vaknade skithungrig! Tänk om någon skulle komma in med värsta brickan med frukost,Då skulle jag bli riktigt lycklig. men är så jävla lat så jag orkar inte. Och det kommer ju ändå inte hända, för vem fan vaknar halv sju bara sådär? Och sen tänker "Elli är säkert jätte hungrig jag går och gör en god frukost på sängen, så hon får en bra dag", nej precis, INGEN. ÅH, jag är så jävla arg, men ska försöka lugna ner mig lite,ska försöka få det som en bra dag som möjligt.
Och bloggade aldrig för jag kollade på TV hela natten typ... Men så kan det bli! :)

281222_2073759361853_1181007583_32022228_5347641_n_large


21 augusti ~ Update:

Nu har jag skrivit klart min lilla lista som jag ska tänka på denhär terminen, bloggen står också med på listan, men det får ni reda på imorgon faktiskt. För nu ska jag börja tvätta av mig sminket, duscha, borsta tänder, välja kläder, måla naglar. Och sen tror jag jag måste äta något, är jätte hungrig. Sen kanske jag bloggar! Puss och kram♥


21 augusti ~ Game over..

Hej mina underbara!
Åh.. Min mamma är bäst just nu, kommer in med en rad marabou.. Ger mig chokladorgasm...! Aja, det va inte det jag skulle blogga om, så slut på det ämnet.
Sista dagen på sommarlovet dåra, och jag vet att jag har bloggat så jävla brutalt dåligt. Om jag får uttrycka mig så.. Speciellt på slutet av sommarlovet, men det var då jag kännde typ " Det är snart över, så Elli, GÖR NÅGONTING!" Så därför har jag skippat datan ite, loggat in på facebook då och då.. Men aja. Sommarlovet har gått olagligt fort! Men när jag tänkt på det har det ändå vart rätt nice. I början av sommarlovet, när det var sjukt varmt, badat, grillat, träffat nya människor, sovit borta nästan varje dag, vattenpipa, solat, kollo,  hängt med kompisar, kärlek, bråk, gråt och skratt. Allt härligt! Enjoy!

skolavslutning

Nakenbad.
Rålis.
Fruktparken
Adams land.
FELIX
Kollo med Vanja
"Tjejer kom nu.."
Sabina och sebbe
My girls
hillkrök på en kyrkogård haahahahah!
Felix din player
Nyköping.
Sommar 2011

16 augusti ~ ↓

Tjollahoppsan!
Idag var jag på ung 08 dåra! Att fjortisar lever än är ett mysterium... Men jaja, det funkaaar :)
Först vakna jag upp hos Sabina med stress klockan 7 på morgonen för att gå ut, för ingen kunde låsa utom hennes mamma, så vi gick upp och skiter i och äter, skiter i och sminka oss och allting. Okej det var inte värsta grejen, men lite stressigt.. Sen gick vi till Liljehollmen och gick runt som två pundare...  Lite kul att jag träffa min kompis lite innan halv 8.. Sen så gick vi in på donken och Sabina logga in på facebook i mobilen sen så såg hon att Felix var uppe och inte kunde somna om, så vi gick till han. Och fick varsin macka, skitglada haha! Sen var vi ute i typ 1-2 timmar och sen åkte jag och Sabina till en tjej som heter Sara och hennes kompis Linnea var där, jättetrevliga! Sen så fixa vi oss, sen mötte vi alla och börja åka mot Kungsträdgården! Asso jag gick in typ några meter och så hör jag ba; Elllii! Och såklart träffa jag typ halva sverige, haha! MEn det var ju kul och träffa nytt folk, vänner, barndomsvänner. Åh..! Men Sen när klockan var typ 6 så åkte vi em och åt, sen åkte till Ung igen :) Och träffa mer folk! Sen åkte vi em runt halv 10. Kom hem, åt kakor och saft, nu sitter vi här. Bådas fötter i fotbad! Så det är naaaaajs! P u s s ! ♥

Sabina, klockan halv 8? PÅ MORGONEN
Glada tjejer, fått föda.
Felleboii
Glada Linnea!
HAHAHA! Sara blåser på Linneas röv med hopp om att vattnet skulle gå bort! hahah
Sabina påväg hem för maaat!
Jag kan vara riktigt ful ibland..
Sabiniiiis!
Bullfika!

15 augusti ~ Utgång

Nu ska jag träffa mr.X


14 augusti ~ Söndagsmys!

Hej på er!
Nu sitter jag här med lite söndagsmys .. Smoothie, jordnötter, mandlar, russin och en morot! Lite blandat sådära, faktiskt jätte gott! Lyssnar på musik, chattar med en god vän och läser bloggar! Ganska mysig söndag faktiskt! Gör ett inlägg om denhär dagen... Inte så händelsefull, men jaja, Ciao!

14 augusti ~ Celiiine

Nu ska jag möta celine i ljehoooolmeeen! Vi hade ba tänkt att chilla galet!

14 augusti ~ Godmorgon?

Åh.. Min sömn har inte vart den bästa... Somna typ 7.. Sen vakna jag klockan 8 av att min mamma skäller på min bror för han har blivit anklagad för massa grejer av några pansionärer.. Äh det är inte viktigt så behöver inte skriva en hel bok om det..! Men sen så somna jag om, vakna 10.. Sen så var jag vaken i typ 1 och en halv timme, sen somna jag och vakna halv 2!
Och nu sitter jag i min säng och äter paaaaj, matpaj. Skitgod!
Bild när vi var med skolan någonstans :)

14 augusti ~ Sömn

Tumblr_lgsyc3vbae1qcpa50o1_500_large_large
Nu börjar jag bli lite trött, och tänkte sova i min egna säng, har blivit att jag somnat i soffan, ej skönt, den är inte skön -.- + förvärrar min extremt jobbiga ryggvärk.. -.- Så nu ska jag krypa ner i min säng , kolla på film, hoppas på lite sömn. Mysmysmys! Godnatt!

14 augusti ~

20081215061022

Hejsan!
Asso vafan är det för fel på mig?! Kan inte sova, IGEN.... Hur mycket jag än försöker.. Fan... Sitter i min säng som en jävla uggla och skulle kunna springa runt jorden utan och bli trött, tro mig. Okej där överdrev ja lite, men jag är jättepigg..! fml
KYSS!

13 augusti ~ Ojojoj...

Ojojoj..... Det har vart dåligt med uppdatering, huh? Men har vart jätteseg dom senaste dagarna.. Och det har hänt lite grejer som har känts fel... Men det kommer bättra sig, tro mig. När skolan börjar kommer det bli toppen :)
Just nu:
Nu sitter jag och glor på tv och äter jordnötter! puss!



13 augusti ~ ska möta felix

har precis ätit billys, ska möta felix nu, puss! Hörs mer ikväll!

13 augusti ~ Från igår!

Jag var på lägg ner ditt vapen i skärholmen igår!
ahaha, Celine, Sabina och Ebba!

12 augusti ~ Nikenaaajk

Är  hemma hos Nike nu, och har vart ett tag! :) Men bloggar när jag kommer hem imorgon!


11 augusti ~ Fixa mig!

Nu ska jag börja sminka mig.. Ska träffa sabina halv 6 :)
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHA

11 augusti ~ Uppdatering


Just nu sitter jag och Sabina och roar oss med FACEMOODS!
Haaha! så tråkigt roligt!

11 augusti ~ Kasper Fyrén


Namn: Kasper Fyrén
Född: 5 April 1995
Hur träffade du Kasper: Jag träffade denna sköna norrlänning i somras när jag var och bada i Årsta med Sabina.
Bor: Och han bor i gällivare, men ska flytta till Årsta när skolan börjar, så hoppas på att få se han lite mer till höst!
3 saker om Kasper: Tjejtjusare på höööög nivå!, kan vara riktigt irriterande men ändå rolig, Jag älskar din dialekt så om du börjar snacka stockholmska kommer jag stycka dig i små små bitar.
Saknar han om jag ska vara ärlig ;)
Åh, saknar då vi var på grönan. Först när vi åker blå tåget och jag typ skriker som om jag ville göra dig döv, men ändå höll då om mig! Gullunge ;) Och sen när du var packad på grönan! Haha! Det var riktigt kul! Gick fram till random personer.. Hahaha! När vi var i Årsta och badade, när du och Larsa lurade i mig och Sabina i vattnet!


11 augusti ~ Oj!

Glömde ju skriva och visa vad jag köpte!
Överkast med en kudde, riktigt mysigt!
3 handdukar vad jag nu behövde det till...
MIN, BARA MIN KAFFEKOPP
La till lite kuddar som vi hade hemma sålänge, det såg tråkigt ut annars!

HAHAHAHA mamma kommer in och gömmer 4 pallar i mitt rum... Inte en anin varför...

10 augusti ~ Livet är på topp!

Nu dricker jag kaffe och har precis fått prata med Sabina. Värsta lyckopillret!
Åh, fick världens lyckorus, hon är på arlanda nu. Så det känns tryggt att hon kom hem hel och vacker. Och hon hade tydligen massor och berätta, det finns en hel del fina killar i spanien har jag hört talas om! Ajajaj Sabina...


10 augusti ~ Dagen

Tja mina små filurer!
Nu har jag fixat klart mitt rum, fast garderob är ännu inte funnen...
Men jag och mamma har vandrat runt i IKEA i ungefär 7-8 timmar! Shit, det känns i benen verkligen...

Finns saker som bara vissa förstår, haha
HAHA det var någon som hadde klottrat dit en mustasch, ser faktiskt roligt ut! (man ser bättre irl)
Jag och mamma

10 augusti ~ Next:

Till startsidan


10 augusti ~ Godmorgon

Nu har jag vaknat!
Och jag har tydligen gått och trott att Sabina kom hem igår natt... Men hon kommer hem idag... Hehehe, Ivrig tjej!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska strax välja kläder. och mamma har planer på att åka iväg till IKEA!
Jag ska kolla på en garderob iallafall... Jag har en klädställning, men det funkar inte för mig, mina kläder lägger sig bara på marken..! Vi hade inte tänkt att köpa så mycket just nu, men vi vill mest kolla för att få inspiration till vårt tillkaosade hem..!

9 augusti ~ AMAGAD

Hej mina underbara!
Idag har jag vart i stan och blivit 500 kronor rikare! Och bad mamma spara dom så dom inte ska gå åt på en gång vilket dom gör om dom ligger i Elinor Åkerstens plånbok...
Men nu tänkte jag städa mitt rum lite!
AH! JAG SKA RINGA SABINA OM 10 MINUTER! ÅÅHHH, FYFAN VAD JAG SAKNAR DEN BRUDEN!



9 augusti ~ Godmorgon!

Jag vaknade för typ en timme sen och har ätit frukost, kollat på tv och lite så!
Men nu ska jag åka in till stan! puss!


7 augusti ~ Céline!

Godmorgon! Vi har typ precis vaknat! Ska äta frukost nu, sen kanske vi åker mot grönan! Låter trevligt :)

7 augusti ~ @ Céline!

Hej sötnosar! Nu är jag hos celine, vi kom typ precis in efter att ha vart med lite killar :)
Och vi ska äta middag nu, har bara ätit frukost och ett äpple idag :) Men jag blev så glad, för jag kolla min statestik och den höjer sig jättemycket plus kommentarer dyker upp oftare! Blev så glad, det är då det är kul och blogga, fortsätt kommentera! Puss, nu ska jag umgås med Celine!

7 augusti ~ Humör: Glad!


Jag ska åka till liljeholmen och möta celine! Hon gjorde min dag!


7 augusti ~

Sov gott!

7 augusti ~ bilder från den 5/8

Frank!
Världens godaste smoothie som vi köpte i gallerian! Virgin Island :)
Anna
Ullaredsbögen!! Jag ser typ ravid och hög ut, därför fjortisrutan över!
Lovisa Frank och Anna
Jag Lovisa & Anna
Frank
hahahahahhaha Frank!
Bänkeeen
Annaaa!
Någon minut efter, börja jag blöda näsblod..
Asso, verkligen alla borde testa Lyxshake choklad på max!
Anna och Lovisa
Lilla jaaaaaag :)
Frank albino,anna och lovisa
Vårt lilla konstvärk läna vi till naturen
Min kropp ser helt vriden ut!


7 augusti ~ Sveries längsta inlägg!

Tja! Jag har inte bloggat som ni märkt, men hade tänkt att göra det nu :)
Idag har jag vart på gröna lund. Jag träffa massa folk som jag kännde, det gör man alltid där, och nytt folk :)♥

Jag mötte Alice i T-centralen och sen så  satte vi oss vidspårvagnen, så märkte vi att den kom aldrig och sen gick jag fram till en såndär spårvagnsgubbe och fråga vad som var fel. Då påminde han mig om att det var prideparaden... Men jag och Alice bestämde oss för att gå.. :) Och det var så himla mycket folk och så stog vi där inklämde tills Alice klämmer ut sig " URSÄKTA URSÄKTA URSÄKTA" (hahhaha). Det var lite kul.. Sen så gick vi igenom hela paraden och alla människor som vägra flytta på sig... Men vi gick igenom, och vid dramaten började det tunna ut med folk, ganskaskönt, så jag och Alice blev jätte glada och hoppa runt! Sen när vi kommer till djurgårdbron börjar det spöregna! Vi brydde oss inte så mycket först.. Efter ett tag börjar jag tröttna... Och så ser jag hur en buss åker förbi.. Och ser att det var bussen mot Grönalund. Och så säger jag till Alice, ska vi springa? Så alice ba; nej.. ELLER VAFAN, och börjar springa hahaa! Sen när vi kommer till grönan börjar Alice med och äta, och börjar det klarna upp solen tittar fram lite :) Sen så får vi lite smått panik att vi inte kan få tag i anna för min mobil är trasig och alice hade inga batterier... Så vi sätter oss vid flygande mattan och sen fråar några "äldre kvinnor" om vi får låna telefon, och det fick vi. Så det problemet kändes löst. Men nej, Anna svara inte...Så vi köper varsin latte och sätteross vid vattnet och pratar om allting typ :) Mysigt! Sen så gårvi till popexpressen och kollar om hon är där,men nej, hon var inte i kön... Så skulle vi kolla om hon åkte, och brevid Alice kommer Sofia Och skrämmer Alice så hon fick kaffe över hela säg.. Och jag fick såklart värsta skrattanfallet...Asso det var så jävla kul menså synd... Man visste inte om man skulle skratta eller gråta.. :) Sen så börja vi åkamassa grejer.Sen närvi skulle gå i lustiga huset så ser vi ett par skitgulliga killar :) Men ingen sa något, dom glodde as mycket på oss... -.- Lite kul. Sen så när vi står i kö till dendär mattan så ser vi hur dom går ut  och kolla på oss och ba; fan... haha! Appropå söta killar så dom jag var medtyckte en kille var SKITsöt som jobbade på popexpressen.. HAHA och Sofia gör ett hjärta med handen, och Anna log asmycket mot honom. Hahahaa, jag tyckte inte han var snyggmen han var helt OK. Nu har jag skrivit lite om min dag, Tog med kameran så här har ni bilder!

Han som gjorde Alice mat gjorde den med extra kärlek, haha!

Mustasch

Latte

Anna och jag

Sofia!

Annapanna

Sofia & Alice

Sofia, jag, gravida anna och Amanda!
hahaha?

:)

Sofia din gangster!

Söt chey!

Oj vad sliten brud till vänster..!

Söta sofia!

Go crazy!

Amanda med sin mobil somvanligt, och annnaaaaa!

Sen åka hem!




6 augusti ~ .

Förlåt att jag inte blogga igår, men jag somnade på soffan, haha.. Men bloggar mycketr när jag kommer hem! ♥
Jag ska fixa mig klart nu, sen ska jag ringa Alice. OCh så ska vi möta Anna och Sofia!
Sen ska vi till grönan ♥

5 augusti ~ update

Mamma vill se film med mig.. Så det är inte så mycket att begära :) + är ganska slut efter att ha gått hela dagen! :)
Kram! ♥

5 augusti ~ Godmorgon!

Hej! Shit... Jag vakna på ett jätte konstigt sätt..Jag vaknade av mig själv! Det kanske inte var mitt vaknande som var konstigt, mer min första tanke! Asso jag var helt inställd på att det var skola och jag hade försovit mig.. Haha! gud alltså. Låter inte som konstigt men jag fick värsta paniken och blev jättestressad, VERKLIGEN!
Nu ska jag gå ch göra kaffe!
17020936v1_480x480_front_color-ashgrey_padtosquare-true_large

5 augusti ~ Nu ska jag sova!

Tumblr_lpcleqcwoo1qdcovuo1_500_large

5 augusti ~ Planer för den 5/8

Hur trevligt låter inte denhär dagen!


5 augusti ~ Elli har fått en favoritlåt!


4 augusti ~ Länkbyte

JA bad Nike om ett länkbyte för alla mina läsare försvann typ.. Inte bra, men läs och kommentera hennes!

Tryck på bilden!

4 augusti ~ Tävla du också i Jylice&fannys blogg!

Jag är med och tävlar om en goodiebag från bikbok i creatives, Jylice&fannys blogg! Tävla du med!
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till inlägget!
Och blev grymt kåt i dendär jackan, haha!

4 augusti ~ ett till måste

Jag har kommit på ett måste som kommer göra er glada! :)

Tumblr_lki4343w5l1qcxieko1_500_large
Ska börja satsa på bloggen, fast jag ska planera lite saker först! :) Har redan massa idéer!
Men det kanske blir åt hösten :)

4 augusti ~ Dagen!

Jag vaknade runt 1 och kolla på lite tv och sådär.. Sen går jag och handlar pizza som jag sen delar med mamma, brukar oftast bara äta en halv.. Man blir så jävla mätt... :o Sen så bestämmer jag mig för att sätta på mig bikini och lägga mig och sola! Så nu har man allafall fått pytte lite andra pigment! Men när jag ligger där så ställer sig en tjej där... Va kan hon vara, typ 5-6 år. Hon ställer sig och dansar mitt på fotbollsplan! Såg lite kul ut för hon märkte att jag låg och kolla på henne, sen går hon aättesöt, ntagligen hem. Sen efter ett tag kommer hon med en typ paljett klänning! Jätte söt verkligen... Mycket mer har inte hänt..

4 augusti ~ Parken zoo?!

Haha, hej!
Sitter fortfarande på balkongen och är inne på min fjärde kopp kaffe! Herregud... Men det är så fruktansvärt gott!
Men.. Anyway.. Jag sitter här, skit lugn har inte hört något ljud förrutom tangenterna och fåglar, så typ 4 hörde jag något som gick, jag ba; hallå vem fan är ute nu, har inte sett en levande varelse på flera timmar.. Så kollar jag bak, så står ett jäklans rådjur där! Ja fick lite panik, men fick upp kameran och fotade lite. Sen några minuter senare ser jag 2 harar ute och gick.. Shit asso, är det parken zoo eller?!

4 augusti ~ Berivan, du fixar det!

Berivan, att se dig må dåligt gör mig ledsen.. Vill inte se dig sårad..
Jag lovar dig att hon och dom andra älskar dig mer än allt annat och vill ha dig tillbaks.. Förstår att du saknar dom mer än allt annat. För dom ska finnas i vått och torrt, det gör dom säkert. Men det tar sin tid ibland..
Sådant som du inte skulle säga till andra ska du inte heller säga till dig själv. Sluta därför att tänka "Det är ingen idé, jag klarar det inte." Du klarar det garanterat, ingen tvekan! Och om du verkligen mår dåligt över något i ditt liv är det dags för förändring. Du förtjänar att må bra, du förtjänar lycka. Nu kanske dethär låter som om det är enkelt, jag förstår att det inte är enkelt för dig. Men du, gumman, du har ett helt liv framför dig! Livet är till för att leva, right?
Kram!


4 augusti ~ N to tha ice.

Gud, hur nice är det inte att sitta på balkongen? Med datan och kaffet, och sitta med katten som nyss vann en "catfight"

4 augusti ~ "Du tänker sämre än en guldfisk.."

Det stämmer. Jag tänker sämre än en guldfisk.. När man är trött är inte det smartaste att dricka kaffe.. Speciellt inte jag som också har lätt för mig att bli hyper.. Så det var ju riktigt jävla klantigt..!








4 augusti ~ Nike


Förrut var det bara du och jag, va hände egentligen? Jag vet att du inte mår så bra och vi har massor och prata om.. Och du vet att jag alltid lyssnar om du vill något, du vet att jag alltid finns om du behöver mig, Nike jag bryr mig om dig, och bara för vi inte umgås lika ofta så kommer du alltid kännas som min syster,exakt som det var förrut! Jag saknar verkligen oss. Verkligen.. Jag finner inga ord, jag vet verkligen inte hur jag ska beskriva allt.. Hur jag ska beskriva som det va då till nu. Det var du som fick mig le när jag va ledsen, du fick mig att skratta. Med dig var jag alltid trygg. Du fick mig må riktigt bra.

3 augusti ~ movie!

Nnu   s k a   j a g   k o l l a  p å   f i l m   s o m   j a g   g j o r t  h e l a   d a g e n  . . . !


3 augusti ~ Detta stör mig..

Det finns en grej som stör mig grovt, asso jag blir frustrerad.
Jag blir alltid sjuk när det är jättefint väder eller om jag ska göra något speciellt. Och nu är det både fint väder och hade planerat att vara med Nike på pride och ta en shoppingtur.. Men nej, då blir jag såklart sjuk.
Så nu ligger jag i soffan och har ont i exakt varje kroppsdel, fryser fast jag har mjukisbyxor, långärmad och täcke.. Det är såå typiskt..

2 augusti ~ Måste vila!

Tired9_large


2 augusti ~ Detta suger ju!

Tror jag håller på att bli sjuk :( ♥

2 augusti ~ bytt design

Bytt design! Om ni inte ser den tryck f5!

2 augusti ~ Mamma

Förlåt.
Förlåt för jag inte tänker på samma sätt som du
5997561236_0c9bd8be97_z_large

2 augusti ~ Skit stolt om jag får säga det själv!

Asso gud vad nice jag har det just nu! Kolla bara! Jag sitter här med katt mat data och cigg! Det ända som saknas nu är väl Sabina.. Men hon är i spanien den bögen! Men kolla vilken lyxmiddag jag skapade så njuter jag av maten :)

2 augusti ~ Detta blir en utmaning!

Nu börjar jag bli nervös här... Ingen är hemma och jag är vrålhungrig, och alla kommer hem runt 9.. Så jag måste laga mat själv! Och jag är alltid rädd om jag glömmer spisen på... Och det har hänt en gång och det stank gas i hela lägenheten och jag typ börja böla...! Och så jag tycker verkligen synd om dom som äter min mat... Så det är väl bra att jag är hemma ensam så ingen lider!
Dsc_0548_large

2 augusti ~ nice eftermiddag!

Hej mina sötsaker!!
Jag kom hem för ett par timmar sen... Jag fick sjukt ont i magen och ryggen, orkade inte vara ute.. :( Sen när jag kom hem så satte jag på en film, tog ut datan i vardagsrummet och gjorde en kopp kaffe! Så jävla gott.. Sånu ligger man härsom i ett paradis!




2 augusti ~ Godmorgon?

Hej!
Nu har jag duschat och fixat mig, idag ska jag hänga med en skön brud vid namn Vanja!

2 augusti ~ Tänkte lägga mig och sova!

Tumblr_lp6pdkv8bo1qciek8o1_500_large


2 augusti ~ tårar

I förrgår hade jag en nära-döden-upplevelse! Asso det var hemskt! Men bli inte oroliga!
M i n   m o b i l   ä r   u r   f u n k t i o n !
Asso jag orkar verkligen inte att jag hade lägntat efter att få se min lilla älskling, men sen när jag fick tillbaks den, så funkar det inte, jag tänkte väl, " batteriet ärväl slut" Sen när jag kommer hem asgla att den laddar och sen när den laddat i typ en timme så ser jag att den laddar inte! Så jag sätter i sladden i mobilen och sen märker jag att det är fel på min mobil!! Asso jag får tårar bara jag tänker på det! Ärligt talat, det är såntär som inte får hända!  Så nu går jag runt som en icke normal människa. Asso jag vill ha min mobiiiiiiil!

2 augusti ~ Starrbäcken del 1

Bussresan!
Starrbäcken!
Fula Alvaro oh Vanja
Oscaria
Elli i ett nötskal (höhöhö)
Jag och vanja
Pao din pedofil!! På casinot
Vanja på casinot
Milka och Felicia som åkte..
Thea och Robin på casinot
Oscar som spela förfullt på casinot!

1 Augusti ~ Hyra film!

Nu ska jag gå iväg till centrum  för att hyra film och köpa något gott!

1 Augusti ~ Fail

SV: Oj där klanta jag till det! hahaha! :)

1 augusti ~ Godnatt!

Tumblr_lp7errw0km1qjyqrzo1_500_large
Kära läsare! Nu är det dags att jag lägger mig!


1 augusti~ Måsten!

Är sjukt taggad. Det är saker som måste göras och fixas
Tumblr_llsxpcxya41qd7p3ro1_1280_large
Kläder Har tittat på massa fina kläder som ska köpas in till hösten!
Tumblr_lp7z9akkbl1r0cgdyo1_500_large
Maten Måste tänka på vad jag faktiskt stoppar i mig, inte onödigt. Kanske börja ta små portioner
Tumblr_lnsozvdn3y1qmohofo1_500_large
Träning Om det är något som måste ändras så är det min kropp. Träna lagom.
Inte för mycket och inte för sällan.
Tumblr_ll8dwhmcpa1qzmfkwo1_500_large
Frukt Måste börja äta frukt, det blir alltid att vi köper hem och så äter jag aldrig. Ändring!!

RSS 2.0